Transportul national:

Editura Faclia livreaza produsele prin Posta Romana si prin servicii de curierat. Taxele postale sunt calculate automat in functie de metoda de livrare aleasa.

Comenzile cu o valoarea de 150 RON sau mai mare beneficiază de transport gratuit prin Poșta Română pe teritoriul României.

Durata transportului depinde de modalitatea de transport selectata. Comenzile livrate prin curier ajung la destinatie in aproximativ 1-2 zile lucratoare, iar comenzile livrate prin posta romana intre 3-5 zile lucratoare.

Transportul international:

Editura Faclia livreaza oriunde in lume. Taxele postale internationale sunt aplicate automat in functie de destinatie. Daca doriti expedierea unui colet intr-o tara in care nu sunt setate taxele postale va rugam sa ne contactati.

Exista cateva produse care beneficiaza de reduceri speciale (reduceri de pret sau a taxelor de transport). Reducerile de transport NU SE APLICA pentru livrarile internationale. Veti fi contactat ulterior pentru achitarea taxelor de transport internationale. In cazul in care aceste taxe nu se achita suma incasata pe comanda va fi returnata.

Pentru comenzile internationale nu acceptam plata ramburs. Doar card de credit/debit.

Politica retur:

Oferim posibilitatea de a returna si inlocuii in 30 zile bunurile distruse in timpul transportului. Nu acoperim costul taxelor postale asociate cu returnarea produselor.

Detalii Contact Detalii Contact

Detalii Plăți Detalii Plăți

Copyright Copyright