Învățături din Faptele Apostolilor

35.00  RON
EFINVFPT
În stoc
Adaugă la preferințe

Există comentarii şi cărţi despre predicare – dar foarte puţine sunt cărţile scrise în mod special pentru predicatori şi pentru învăţătorii de la şcolile biblice care doresc să se ocupe de explicarea şi predicarea unor teme teologice sau a unor serii de mesaje dintr-o anumită carte a Bibliei.

Elementele cheie ale cărţilor din „Colecţia Învăţături Biblice” sunt capitolele introductive din fiecare volum care urmăresc să stabilească „legătura noastră cu cartea”, precum şi o „planificare a mesajelor din cartea biblică în discuţie”. „Esenţa cărţii biblice”, redată sistematic printr-o serie de studii prezentate de aceste volume, îl conduce pe învăţătorul/predicatorul Bibliei de la textul biblic la forma discursului sau a predicii sale. Fiecare capitol se încheie cu propunerea unei schiţe pentru predică sau studiu biblic şi un studiu biblic detaliat, ideal pentru grupuri mici de studiu.

Cărţile publicate în această colecţie au ca scop creşterea încrederii de mânuire a Cuvântului lui Dumnezeu în diferite contexte. Fie că eşti predicator, lider de grup sau lider de tineret, aceste cărţi îţi vor oferi instrumentele necesare pentru studiile tale.

Autor:
David Cook
Coperta:
Moale
Format:
130x200 mm
Pagini:
291 pagini

Cărți electronice Cărți electronice