Cârmuiți ca și Isus

38.50  RON
EFCSI
În stoc
Adaugă la preferințe

Printr-un studiu detaliat asupra vieţii lui Isus ai ocazia să descoperi cele mai testate principii ale tuturor timpurilor pentru rolul tău de conducător în viaţă.

După ce ani de-a rândul Ken Blanchard şi Phil Hodges au privit rolul de conducere din perspectiva lumii, Ken şi Phil şi-au adâncit privirile în Scriptură, din care au dobândit mult mai multă înţelepciune decât şi-ar fi putut imagina. Urmând traiectoria „cărărilor vechi” (Ieremia 6:16) şi învăţând cum să conduci ca şi Isus, vei face o schimbare în viaţa ta şi în vieţile celor asupra cărora exerciţi influenţă.

Să luăm LECŢII de la MODELUL SUPREM de cârmuire al tuturor timpurilor

DOMENIUL DE SPECIALITATE:

Teologie pastorală

SCRISĂ PENTRU:

Pastori, predicatori, misionari, învăţători de şcoală duminicală şi lideri ai diferitelor organizaţii.

Studenţi din seminarii şi cei de la cursurile de management.

DESPRE AUTORI:

Ken Blanchard, bine-cunoscut autor, conferenţiar şi consultant în afaceri, a studiat pe tema conducerii mai bine de treizeci de ani, iar astăzi este convins că Isus din Nazaret reprezintă modelul suprem de conducere al tuturor timpurilor.

Phil Hodges, cu o experienţă de peste treizeci de ani în roluri de conducere din America, a cunoscut atât efectele unei conduceri bune, cât şi pe cele ale unei conduceri ineficiente. Acum ştie că o cârmuire după modelul lui Isus este singurul răspuns la problemele familiilor, bisericilor, companiilor şi comunităţilor.

Autor:
Ken Blanchard şi Phil Hodges
Coperta:
Moale
Format:
164x240 mm
ISBN:
978-973-8448-73-5
Pagini:
233 pagini

Cărți electronice Cărți electronice