Cum strigă un bărbat după ajutor?

16.00  RON
EFSBDA
În stoc
Adaugă la preferințe

În societatea noastră, de la bărbat se aşteaptă să fie puternic şi să nu cadă în „capcanele” vieţii. Lui nu i se permite să verse lacrimi sau să se plângă, ci trebuie să fie în stare să-şi rezolve problemele şi să-i asiste şi pe alţii în rezolvarea problemelor lor. Dacă îşi recunoaşte slăbiciunile, este considerat un bărbat neputincios. Bărbatul poate ajunge să simtă că pentru el nu există niciun loc de scăpare.

Autorul, pe baza experienţelor din propria sa viaţă şi examinând viaţa altor bărbaţi, recunoaşte nevoia unei surse şi mai mari de putere. Scopul cărţii de faţă este să le ofere bărbaţilor această sursă de putere. Dobândirea acestei surse presupune un proces zilnic, recomandat îndeosebi pentru bărbaţii care îşi doresc pacea şi direcţia de mers în viaţă. „Jerry Smith abordează direct realitatea faptului de a fi bărbat şi nu te lasă în incertitudine. Smith îţi mai oferă şi un plan de joc care în cele din urmă te atrage spre bărbatul autentic - Isus Cristos. ”

ROD COOPER, Ph.D Fost director al învăţământului naţional pentru Promise Keepers Fost decan al Facultăţii Man in the Mirror Ministry

„Credibilitatea sa ca om de afaceri de succes îi permite să se pronunţe în probleme spinoase şi să ofere soluţii practice bazate pe Biblie. Dacă eşti un om de afaceri şi-ţi doreşti un succes de lungă durată, îţi recomand această carte.”

CHARLES S. LOWERY Ph. D

„Jerry explorează presiunile formidabile pe care le face cultura şi cerinţele impuse bărbatului american modern şi arată spre singurul răspuns la dilema bărbatului - Isus Cristos. Jerry ne relatează propriul lui pelerinaj şi ne asigură că „ajutorul” poate fi găsit în Isus.

Dr. D. JACK NICHOLAS Fost rector la William Baptist College

Cu toate că s-a lovit de multe greutăţi: căsătoria la o vârstă timpurie şi susţinerea de unul singur a familiei, pe lângă finalizarea studiilor de facultate, Jerry le-a depăşit pe toate şi a urmat o carieră de 13 ani în cadrul companiei IBM, iar în cele din urmă, timp de 22 de ani, a deţinut franciza mai multor restaurante McDonald’s . În prezent este preşedintele Bordului de Conducere al organizaţiei „Ministry to Man Foundation”, care sprijină activităţile specifice bărbaţilor şi organizează conferinţele „Maximum Man”. Îl veţi întâlni în rolul de consilier al şomerilor, conferenţiar pentru diferite colegii locale şi pentru conferinţa mai sus amintită.

Autor:
Jerry Smith
Coperta:
Moale
Format:
138x210 mm
Pagini:
120 pagini

Cărți electronice Cărți electronice