Femeia care știe să aștepte

25.00  RON
EFFMS
În stoc
Adaugă la preferințe

Cartea Femeia care ştie să aştepte nu arată femeii cum îşi poate găsi soţul potrivit, ci cum poate ea deveni soţia potrivită. Lucrarea are în vedere cele 10 calităţi ale femeii decrise în cartea Rut din Sfânta Scriptură. Aceste calităţi nu numai că vor ajuta femeia necăsătorită să-şi aprofundeze dragostea pentru Mirele ceresc, dar o vor şi călăuzi şi păzi în drumul spre cunoşterea viitorului soţ, o vor sprijini în căsnicie şi o vor mângâia pe văduvă sau pe femeia părăsită de soţ. Citind cartea veţi vedea cât de minunat se conturează aceste calităţi în viaţa lui Rut. Ea s-a lepădat de sine înaintea lui Cristos Domnul, a dat dovadă de sârguinţă ca femeie necăsătorită, s-a încrezut în Dumnezeu fără şovăire, s-a arătat virtuoasă în fiecare zi a vieţii, l-a iubit pe Domnul cu credincioşie neclintită, a dat dovadă de curăţie sentimentală şi fizică, a fost sigură, a răspuns problemelor vieţii cu mulţumire, a luat hotărâri bazate pe convingere şi a aşteptatat cu răbdare ca Dumnezeu să-i împlinească nevoile.

„În ce le priveşte pe fete, Jackie Kendall şi Debby Jones surprind din perspectivă biblică secretul pentru o viaţă împlinită care poate fi conturată doar în perimetrul unei relaţii de profunzime a fiecărei fete cu Mântuitorul Isus Cristos ca şi temelie a unei relaţii armonioase şi fericite în viaţa de familie. Virtuţile cultivate în umblarea cu Domnul Isus vor înfrumuseţa sufletul fiecărei fetei care, prin Duhul Sfânt, va reuşi apoi să biruiască presiunile culturii contemporane de a coborî standardele morale de dragul acceptării de către băieţii în căutare de aventură. Proiectând istoria lui Rut şi Boaz din cartea Rut şi imaginea vasului de alabastru din relatarea Evangheliilor, Jackie Kendall si Debby Jones îşi propun să dezvolte în caracterul fetelor convingerea păstrării purităţii morale atât înainte cât şi după căsătorie. Conştiente de faptul că deciziile din tinereţe afectează întreaga viaţă, autoarele subliniază importanţa unor principii biblice ne-negociabile cu privire la relaţia de prietenie dintre băieţi şi fete. Numai inima unei fete care este plină de prezenţa Domnului prin Cuvântul Scripturii şi prin Duhul Sfânt poate să biruiască manipularea sentimentală a băiatului care susţine că dragostea adevărată se manifestă prin relaţii intime înainte de căsătorie. Fata care a aşezat mai presus de orice altă relaţie relaţia cu Cristos Domnul, are discernământ spiritual şi putere spirituală de a-şi păstra standardele morale.”

Extras din Cuvântul înainte de Paul şi Delia Negruţ

Femeia care ştie să aştepte este una dintre cele mai eficiente cărţi pe care le-am folosit în lucrarea de ucenicie cu tinerele necăsătorite. De asemenea, pentru mine însămi cartea a fost o binecuvântare încă din vremea când nu eram căsătorită. O voi folosi cu siguranţă mulţi ani de-acum încolo în lucrarea mea.

BRENDA RICH Decan, responsabil cu consilierea studentelor din Columbia International University

Autor:
Debby Jones & Jackie Kendall
Coperta:
Moale
Format:
138x210 mm
Pagini:
175 pagini

Cărți electronice Cărți electronice