Epidemia vindecărilor

25.00  RON
EFEPDV
În stoc
Adaugă la preferințe

„Vindecările spirituale – făcute de oameni care au acest dar – sunt promovate în cercurile creştine mai mult ca niciodată. Vindecările făcute în mod supranatural nu ne mai pot stârni atenţia doar din simplă curiozitate. Problema este că aceste vindecări au devenit instrumentul principal de propagandă şi atracţie a unui nou tip de penticostalism care doreşte să pătrundă şi să sufoce creştinismul biblic tradiţional.

În cartea de faţă autorul survolează noul tablou al vindecărilor, analizând ceea ce spun vindecătorii de seamă ai acestei mişcări pentru a-şi justifica propriile metode, şi arată că învăţătura acestora contrazice învăţătura Bibliei.

Pe de altă parte, cartea ne prezintă în detaliu modul corect în care ne putem ruga pentru vindecare, explicat în Iacov 5. Se face apoi o prezentare panoramică a textelor biblice care dovedesc că darul personal de vindecare a încetat odată cu apostolii.

Verna Wright, profesor la Facultatea de Medicină a Universităţii din Leeds şi reumatolog renumit, ne oferă o analiză medicală a vindecărilor miraculoase petrecute în zilele noastre.

Dr. Peter Masters este pastorul bisericii Metropolitan Tabernacle (biserica lui Spurgeon) din centrul Londrei din anul 1970.

 

Autor:
Peter Masters
Coperta:
Moale
Format:
138x210 mm
Pagini:
212 pagini
Titlu original:
The Healing Epidemic

Cărți electronice Cărți electronice