Reguli date de Dumnezeu pentru sfințenie - Chei pentru înțelegerea celor zece porunci

25.00  RON
EFRDDS
În stoc
Adaugă la preferințe

Înțelese în mod corect, cele zece porunci au un caracter obligatoriu pentru toți oamenii și vor păzi calea spre cer, astfel încât răul să nu-i poată niciodată strica gloria și curăția. Însă cele zece porunci au o semnificație mult mai profundă decât o arată sensul lor de suprafață, așa cum dovedește cartea aceasta.

Ele reprezintă o provocare pentru creștini pe o paletă mult mai amplă de fapte și atitudini păcătoase. Ele oferă virtuți drept scopuri. De asemenea, ele ne acordă un ajutor imens în strădaniile noastre de a rămâne aproape de Domnul în umblare și închinare.

Poruncile lui Dumnezeu sunt vitale pentru o trăire evlavioasă și pentru o binecuvântare sporită, însă trebuie să vizualizăm perspectiva panoramică oferită de acestea asupra standardelor și scopurilor celor răscumpărați.

 Dr. Peter Masters este din 1970 pastor al faimosului Metropolitan Tabernacle (Spurgeon’s) din zona centrală a Londrei. El editează publicația internațională Sword & Trowel (începută de Spurgeon în 1865) și conduce programul de studii al seminarului anexat Tabernacolului pentru cei care aspiră la lucrarea pastorală.

 

CUPRINS

Prolog: Cinci chei esențiale

1   Pune-L pe Dumnezeu pe primul loc

2   Minimalizarea lui Dumnezeu

3   Rămâi aproape de Dumnezeu

4   Ziua specială a credinciosului

5   Planul lui Dumnezeu pentru biserica Sa

6   Voi, ucigașilor!

7   Un zid în calea dezastrului

8   Multiplele faţete ale furtului

9   O familie de minciuni

10 Dușmanul inimii

 Epilog: „Secretul” binecuvântării

Anexă

 

Autor:
Peter Masters
Coperta:
Moale
Format:
160x228 mm
ISBN:
978-606-8247-15-1
Pagini:
154 pagini

Cărți electronice Cărți electronice