Impulsuri spirituale - Meditații zilnice pentru un an

50.00  RON
EFIMP
Out-of-stock

IMPULSURI SPIRITUALE - Meditatii zilnice pentru un an

de Daniel Chereji

Format: 140 x 210 mm; 758 pagini

Impulsurile sunt definite ca factori externi sau interni care îndeamnă la acţiune. Scopul pentru care am scris aceste meditaţii este ca ele să funcţioneze asemenea unor impulsuri spirituale care să stimuleze viaţa de credinţă, fiind totodată imbolduri reale pentru cei care obosesc, descurajează, se luptă cu incertitudini sau îşi doresc o viaţă spirituală mai profundă şi o umblare mai aproape de Domnul.

Particularitatea acestor meditaţii stă în faptul că ele nu au la bază gândurile şi ideile omului, ci sunt inspirate din Cuvântul lui Dumnezeu. Se numesc impulsuri şi pentru că, în cea mai mare parte, meditaţiile sunt editoriale scrise de-a lungul anilor în „Pulsul Bisericii Biruinţa” (buletinul duminical al bisericii).

Daniel Chereji s-a născut în Cehei, Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, din părinţii Florian şi Emilia Chereji, fiind al şaptelea copil al acestei familii de credincioşi baptişti. Rămas fără tată de la vârsta de cinci ani, a cunoscut de mic greutăţile acestei vieţi dar a ajuns să cunoască în şi mai mare măsură providenţa, dragostea şi purtarea de grijă a Domnului. După experienţa naşterii din nou care a avut loc la cincisprezece ani, a început să slujească în biserică în diferite domenii. La vârsta de douăzeci şi cinci de ani a fost ales păstor în biserica din localitatea natală, apoi în anul 1998 a fost invitat să păstorească Biserica Baptistă din Baia Mare. În anul 2000 împreună cu alţi credincioşi înfiinţează Biserica „Biruinţa” din Baia Mare al cărei păstor este şi în prezent. Este căsătorit de douăzeci şi doi de ani cu Mihaela şi au împreună doi copii: Rut Andreea şi Paul Alexandru.

Author:
Chereji Daniel
Cover:
Moale
Pages:
758

eBooks eBooks