Lucrarea lui Cristos

48.00  RON
EFLLC
În stoc
Adaugă la preferințe

În Lucrarea lui Cristos, Robert Letham îşi modelează discuţia în jurul celor trei funcţii ale lui Cristos de profet, preot şi împărat. În acest context, el analizează subiecte precum Cristos şi Cuvântul lui Dumnezeu, natura şi teoriile ispăşirii, precum şi dimensiunile cosmice şi colective ale medierii lui Cristos ca Împărat. În momente de maximă importanţă, autorul introduce în discuţie puncte de vedere ale unor gânditori creştini de seamă, începând cu părinţii bisericii şi terminând cu teologi şi erudiţi biblici contemporani.

Cartea este scrisă cu claritate şi reprezintă o analiză sănătoasă şi stimulatoare a lucrării pe care a făcut-o Cristos. În mod categoric, este un punct de plecare pentru orice persoană care studiază teologia.

DESPRE AUTOR 

Robert Letham a fost pastor al Bisericii Prezbiteriene Emmanuel din Wilmington, Delaware, iar în prezent predă la Wales Evangelical School of Theology, este profesor invitat de teologie la Reformed Theological Seminary, Washington, D. C., şi profesor adjunct de teologie sistematică la Westminster Theological Seminary din Philadelphia.

Autor:
Robert Letham
Coperta:
Moale
Format:
160x228 mm
Pagini:
282 pagini

Cărți electronice Cărți electronice