Care este învățătura Bibliei despre Trinitate

O carte elementară, un abecedar, pentru învățarea doctrinei despre Sfânta Treime.

18.00  RON
EFTRINIT
În stoc
Adaugă la preferințe

Îţi este greu să înțelegi învățătura Bibliei despre Trinitate? Te-ai aflat vreodată în situația de a trebui să dai răspunsuri unor persoane care nu cred că Isus Cristos este Dumnezeu și nici că Dumnezeu există în trei Persoane sau că trei Persoane sunt un singur Dumnezeu? Ai putea oare să ignori o astfel de necredință? Dacă nu, atunci cum ai explica tu doctrina despre Sfânta Treime?

 În cartea de față Stuart Olyott ne arată că doctrina despre Sfânta Treime este clar prezentată în Biblie și formează baza pentru o înțelegere corectă a Evangheliei Creștine. Această carte este scrisă în limbajul simplu al oamenilor de rând. Dincolo de faptul că ea evidențiază poziția eronată a sectelor moderne în privința acestei doctrine, scopul ei principal este să-i conducă pe oameni la o înțelegere mai bună a lucrurilor pe care Dumnezeu le-a revelat despre Sine în Cuvântul Său.

Stuart Olyott s-a născut în Pakistan în anul 1942, a crescut în Asia, în Chester și în Țara Galilor. A slujit ca pastor în Londra, Liverpool și Lausanne și a predat teologie la Bryntirion College și la   Evagelical Movement of Wales. Este bine-cunoscut ca vorbitor la conferințe și autor al mai multor cărți, printre care mai multe comentarii și o altă carte asemănătoare celei de față intitulată Care este învățătura Biblie despre Persoana lui Cristos.

 

CUPRINS

Introducere 7
1. Dumnezeul meu, cât ești de minunat! 
2. Dumnezeu este unul singur 
3. Tatăl este Dumnezeu 
4. Domnul Isus Cristos, Fiul, este Dumnezeu 
5. Duhul Sfânt este Dumnezeu 
6. Trei persoane distincte 
7. Generarea eternă a Fiului 
8. Purcederea eternă a Duhului Sfânt 
9. Binecuvântată Trinitate! 
10. Câteva erori de evitat 
11. Un adevăr care trebuie trăit 
Anexă. Crezul de la Niceea

Autor:
Stuart Olyott
Coperta:
Paperback
Format:
145x205
ISBN:
978-606-8247-63-2
Pagini:
108 pagini
Titlu original:
What the Bible teaches about the Trinity

Cărți electronice Cărți electronice