Incursiune în cartea Iov

25.00  RON
În stoc
Adaugă la preferințe

De ce li se întâmplă oamenilor buni lucruri rele? De ce eu? Poate suferința să aibă un scop bun? Acestea sunt întrebări reale cu care se confruntă mulți oameni în zilele noastre – și cu care s-a confruntat și Iov acum câteva mii de ani. Cartea Iov este biografia istorică a lui Iov, un om „fără prihană și curat la suflet”, justificat înaintea lui Dumnezeu prin credință. Urmărind călătoria lui spirituală prin situații de pierderi tragice și boală cumplită, cartea ne ajută să găsim răspunsuri la aceste întrebări și la altele de mare interes, arătându-ne totodată că boala și suferința nu sunt legate în mod inevitabil de păcatul personal.

 „Rev. McNaughton ne oferă o incursiune în cartea lui Iov care este deopotrivă accesibilă și plină de substanță ... Atenția ne e îndreptată în permanență spre Răscumpărătorul lui Iov, care este viu.”

Steve Ham, Director Senior, Answers in Genesis Worldwide

 „Am citit cu încântare acest studiu excelent asupra cărții lui Iov. În calitate de vorbitor pe teme ce țin de creație, am descoperit o valoare deosebită în prezentarea discursului ținut de Dumnezeu lui Iov despre creație.... Recomand din toată inima această carte.”

Paul Taylor, B.Sc., M.Ed., Director pentru Dezvoltarea Lucrării, Creation Today, Pensacola, FL, USA

 

Ian S. McNaughton a studiat teologia la Free Church of Scotland College, Edinburgh, și a obținut diploma de Master în Teologie, specializarea Teologie Istorică, la Westminster Theological Seminary, Pennsylvania, SUA. A slujit ca pastor în bisericile FIEC începând cu anul 1997. În prezent este pensionat și locuiește în Merseyside. Este căsătorit cu Violet și împreună au un fiu, pe Mark.

Autor:
IAN S. MCNAUGHTON
Coperta:
Paperback
Format:
140x205
ISBN:
978-606-8247-88-5
Pagini:
162 pagini
Titlu original:
Opening up Job

Cărți electronice Cărți electronice