Doctrinele Bibliei - Volumul 2 - O prezentare sistematică a adevărului biblic

20.00
În stoc
Adaugă la preferințe

Slujirea lui John MacArthur a accentuat întotdeauna predicarea – răspândirea adevărului lui Dumnezeu prin predicarea Cuvântului lui Dumnezeu. În tot acest timp, slujirea lui a fost întemeiată pe doctrine, care au fost extrase atent și consecvent din Biblie. Cele câteva mii de predici expozitive sunt o dovadă a credincioșiei lui în munca de predicator; cartea Doctrinele Bibliei este o dovadă a credincioșiei lui în munca de teolog. Îmi doresc ca ambele sale activități să fie folosite spre a încuraja o nouă generație de predicatori-teologi să-și consacre viețile înaltei chemări de a învăța și a echipa Biserica lui Cristos.”

 John MacArthur (DD Talbot Theological Seminary) este pastor-învățător la Grace Community Church în Sun Valley, California, unde și-a început slujirea în anul 1969. John este și președintele și învățătorul biblic al organizației Grace to You, o organizație creștină mass-media și nonprofit al cărei obiectiv este să „Răspândească Adevărul lui Dumnezeu, Verset cu Verset” prin radio, cărți, CD-uri, televiziune și internet. și președinte al școlii care poartă numele The Masters University and Seminary.

 Richard Mayhue (ThD Grace Theological Seminary) a lucrat la The Masters Seminary începând cu anul 1989 până în anul 2016 în calitate de decan, cercetător în teologie și prorector. A scris și editat mai mult de treizeci de cărți.

CUPRINS VOLUMUL 2

Schiță analitică

Listă de imnuri
Listă de tabele
Prefață
Abrevieri
Despre editorii generali
 
5. Dumnezeu Duhul Sfânt: Pneumatologie
6. Omul și păcatul: Antropologie și hamartologie
7. Mântuirea: Soteriologie
Autor:
John MacArthur
Coperta:
Moale
Format:
175x250
ISBN:
978-606-044-021-5
Pagini:
448 pagini
Titlu original:
Biblical Doctrine - - A Systematic Summary of Bible Truth

Cărți electronice Cărți electronice