La capătul puterilor - O perspectivă biblică și științifică asupra deprimării

28.00  RON
In stock
Add to wish list

 

În scurta călătorie pe care o avem de făcut pe acest pământ este posibil ca uneori să ne împiedicăm de cele mai mici și neînsemnate obstacole. Adevărul este că fiecare dintre noi, oricât de puternici suntem, avem un capăt al puterilor, o limită sensibilă care, odată atinsă, face imposibilă orice fel de avansare și progres pe care l-ar putea creiona mintea noastră. Atunci când traversăm astfel de perioade în viața noastră- și sunt convins că vom fi nevoiți s-o facem-avem nevoie să recalculăm lucrurile și să acceptăm orice mână de ajutor care ni se oferă, atât de la Bunul Dumnezeu, cât și de la persoanele pe care El le-a așezat lângă noi.

Așadar, La capătul puterilor, se poate spune că este o lucrare care vizează suferința și urmele adânci lăsate în mințile noastre de ceea ce numim deprimare sau depresie. Există multă durere în jurul nostru, iar această carte își propune să vină în ajutorul celor care suferă în tăcere. Nu uitați: Dumnezeu trimite cele mai încrâncenate bătălii, celor mai puternici soldați. 

NEDELCU ANDREI și-a dedicat ultimii ani studiului minții umane, este licențiat în Psihologie, având studii masterale și formare în Psihologie clinică și Psihoterapie la Universitatea Babes Bolyai, Cluj-Napoca.

CUPRINS

Mulțumiri 7
Introducere 9

CAPITOLUL 1: Capcana

CAPITOLUL 2: Biblia și depresia

CAPITOLUL 3: Ce este depresia?

CAPITOLUL 4: Cauzele depresiei

CAPITOLUL 5: Tratamentul depresiei

CAPITOLUL 6: Activarea comportamentală

CAPITOLUL 7: Emoțiile pozitive

CAPITOLUL 8: Maximizarea calității somnului

CAPITOLUL 9: Contracararea gândurilor rele

CAPITOLUL 10: Activitatea fizică

CAPITOLUL 11: Unde este Dumnezeu când suferim?

Endnotes
Bibliografie

Author:
Andrei Nedelcu
Cover:
Moale
Pages:
134

Recomandări Recomandări

eBooks eBooks