Confruntați de Isus - Rolul confruntărilor în lucrarea lui Isus de propovăduire a învățăturii biblice

30.00  RON
EFMABCDI
În stoc
Adaugă la preferințe

OARE  ŞTII CINE ESTE CU ADEVĂRAT ISUS?

Încearcă să îţi imaginezi un învățător biblic atât de devotat susținerii adevărului încât nu ratează  niciodată  oportunitatea de a-i confrunta pe falșii învățători și de a le respinge abaterile de la adevăratele învățături.

Oriunde Se afla, Isus era gata să demaşte şi să mustre ipocrizia religioasă. Nu făcea parte din structura de putere a vremii şi nu Se bucura de nicio recomandare obişnuită precum studiile avansate sau titlurile înalte. Cu orice prilej, El era mai direct şi mai aspru cu elitele preoţeşti decât cu oamenii simpli, fără studii. Iar când venea vorba de confruntări, nu avea nicio ezitare. În zilele noastre, o  astfel de persoană ar fi dispreţuită şi respinsă de cei mai mulţi dintre liderii influenţi ai bisericilor.  Aceştia ar face tot posibilul să-L reducă la tăcere şi să-I ţină sub control influenţa deoarece, în această eră postmodernă a toleranţei şi a diversităţii, spiritul aprobativ este o virtute mult mai apreciată decât credincioşia în susţinerea adevărului biblic.

Printr-o rescriere a renumitei cărţi clasice The Jesus you can’t ignore, lucrarea de faţă, intitulată Confruntaţi de Isus, întreprinde o călătorie rapidă prin textele Evangheliilor. La fel ca un journalist stăruitor care şi-a fixat un obiectiv bine definit, autorul şi învăţătorul biblic, John Macarthur, evidenţiază curajul şi puterea lui Isus, investigând intensitatea interacţiunilor Sale cu fariseii –  interacţiune prin care El nu căuta să îndulcească sau să cenzureze ceva.

JOHN MACARTHUR şi- a început slujirea ca pastor-învățător la Grace Community Church în Sun Valley, California, începând cu anul 1969. Lucrarea sa de predicare expozitivă este fără egal în dimensiunea și influența ei. MACARTHUR este președinte al școlii The Masters University and Seminary și poate fi ascultat zilnic pe postul de radio Grace to You precum şi pe alte sute de posturi radiofonice din lumea întreagă. John a scris mai multe cărți de renume, printre care Twelve Ordinary Men și One Perfect Life.

Adaptată după materialul scris anterior şi publicat sub titlul The Jesus you can’t ignore.

CUPRINS

Prefață 
Introducere 

Catolul 1: Când este greșit să fii „amabil” 
Capitolul 2: Cele două sărbători pascale 
Capitolul 3: Un interviu la miezul nopții 
Capitolul 4: Omul acesta vorbește blasfemii 
Capitolul 5: Încălcarea Sabatului 
Capitolul 6: O predicare greu de suportat 
Capitolul 7: Păcatul de neiertat 
Capitolul 8: Vai de voi 
Despre autor 

Autor:
John MacArthur
Coperta:
Paperback
Format:
130x200mm
ISBN:
978-606-044-035-2
Pagini:
197 pagini
Titlu original:
Jesus Unleashed

Cărți electronice Cărți electronice